LENTE BIJ THERMAE SPORTS

27 Maart 2018

THERMAE SPORTS MERCHTEM IS KLAAR VOOR DE LENTE 

Daar is de lente! Dé tijd bij uitstek om gezellig op een terras te vertoeven, naar de zee te trekken of gewoon je workout naar buiten te verplaatsen. Thermae Sports Merchtem is fan van de lente en wil dan ook uitpakken met een kwalitatief en verrassend buitensportaanbod voor jong en oud. Er zijn tal van sportmogelijkheden zoals petanque, outdoor tennis, padel en cross training. Last but not least kan je na je trainingssessie op ons rustgevend zomerterras genieten van een drankje, lunch of uitgebreid diner.

STOOM AFBLAZEN MET CROSS TRAINING

Ben je student of werk je al? Je zware studies of belangrijke opdrachten op het werk moet je af en toe afwisselen met een flinke dosis sport en actie. Iedereen verdient een sportieve break! Cross training is geen beestje om zonder handschoenen aan te pakken en is de les bij uitstek om eens stevig stoom af te blazen. Deze intensieve workout gaat door in openlucht en staat synoniem voor actie, sensatie, avontuur en plezier. De les biedt verschillende variaties van cardio-, kracht- en lenigheidsoefeningen en combineert hiermee het beste van verschillende sporttakken met elkaar. Je ontwikkelt niet alleen op korte termijn snelheid, coördinatie en kracht maar de les is ook goed voor je zelfvertrouwen. Daarnaast is écht iedereen welkom om het beste van zichzelf te geven! Hoe meer zielen, hoe meer sportplezier, niet?

PETANQUEN IN AANGENAAM GEZELSCHAP

Nu de zon weer begint te schijnen, wordt het moeilijker om te weerstaan aan een spelletje petanque. Thermae Sports Merchtem beschikt over twee banen in openlucht. Maak kennis met deze Franse recreatiesport met een toenemende populariteit en ontdek waarom ze steeds meer aanhangers vindt. Voor de beoefening van de sport is niet veel nodig: een set boules en een stel goede vrienden zorgen voor de nodige ambiance. Het doel van het spel is om de boules zo dicht mogelijk bij het but te werpen. Het winnend team moet 13 punten bij elkaar sprokkelen! Piece of cake, niet?

TENNIS- EN PADELPRET

Van midden april tot oktober kan er in Thermae Sports Merchtem ook buiten getennist worden. De zes buitenterreinen in gravel bieden heel veel mogelijkheden voor jong en oud. Geen zin in een spelletje tennis? Geen probleem, de club beschikt ook over drie padelterreinen, waarvan twee overdekt. Padel is en laagdrempelige racketsport met ingrediënten uit onder meer tennis en squash. Het terrein lijkt op een tennisterrein maar je mag ook tegen de omringende ruiten spelen om punten te maken. Fun verzekerd!

CULINAIR GENIETEN ONDER EEN STRALENDE ZON

Ben je een échte foodie en laat je je graag culinair in de watten leggen? Dan is Thermae Sports Merchtem de plaats bij uitstek. Onze brasserie staat al twee jaar synoniem voor sfeer en gezelligheid. Bovendien kan je vanaf midden april tot en met september plaatsnemen op ons ruim zomerterras met uitzicht op de Merchtemse natuur. Kom tot rust onder een stralende zon en beleef samen met ons een culinair avontuur. De brasserie is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.